Hva kan vi hjelpe deg med?

Her har vi samlet svarene på noen av de spørsmålene vi oftest får om våre tjenester.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan tilbakebetaler jeg lånet?

Den enkleste måten å betale på er å følge instruksjonene på fakturaen vi har sendt deg. Er du usikker på hvor mye du skal betale, hvilken dato som gjelder eller lignende, kan du ta kontakt med kundeservice. Ring oss på 32 99 36 41, send en e-post til support@qred.no eller chat med oss her på nettsiden. Vi holder åpent man-fre mellom kl. 08:30-16:30.

Hva er kostnadene for et bedriftslån hos Qred?

Qred har ingen fast rente ettersom vi foretar individuelle vurderinger for hver enkelt bedrift. Vi tilbyr et personlig tilbud som er tilpasset bedriftens behov. Qred sikrer full innsyn og lånevilkår som er enkle å forstå. Vi har for eksempel ingen etableringsgebyr, skjulte avgifter eller bindingstid tilknyttet til våre lån. Kunden har mulighet til å tilbakebetale lånet i sin helhet når som helst, noe som gir økonomisk frihet og kontroll.

Hva betaler kundene hver måned? Basert på lånets løpetid, individuell kredittvurdering og totalbeløpet, vil Qred belaste kunden med en fast avgift i kombinasjon med amortisering. Målet er at det skal være oversiktlig, enkelt og transparent, og det er derfor smarte gründere velger Qred for finansiering av sin bedrift.

Kan jeg nedbetale lånet tidligere?

Selvsagt! Qred har ingen bindingstid eller innløsningsgebyr tilknyttet til sine bedriftslån. Du kan derfor nedbetale hele lånet på forhånd uten ekstra kostnader. Vennligst kontakt kundeservice ved sluttbetaling slik at de kan sende deg en sluttfaktura, som inkluderer total lånebeløp og gjeldende månedsavgift.

Hvem er Qred?

Qred tilbyr bedriftslån med formål om å hjelpe bedrifter med finansiering. Alle norske bedrifter kan søke om lån opptil 2 000 000 kr uten å måtte henvende seg til banken. Du kan forvente deg å få svar på din søknad samme dag, samt innvilget lånebeløp utbetales når avtalen er signert.

Du betaler en fast månedlig avgift og kan når som helst nedbetale lånet uten ekstra kostnader. Vi har ingen skjulte avgifter og du betaler kun for de månedene du benytter deg av lånet. Den månedlige avgiften avhenger av din Qred-score som tar utgangspunkt i en kredittvurdering. Selskapets kredittvurdering baserer seg på ulike parametere, og vi foretar derfor en individuell vurdering av hver eneste søknad.

Kontakt oss

Vi elsker små bedrifter. Ta kontakt og fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift!
08:30 - 16:30 (man-fre)
Qred er en finansagent som er underlagt Finanstilsynets regler, hvor Nordiska Financial Partner Norway AS fører tilsyn mot vår virksomhet. Vi tilbyr bedriftslån.

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil